Fast givertjeneste

 

Vil du bli fast giver og bidra til driften av bedehuset?

AvtaleGiro er en enkel, sikker og rimelig betalingsmåte.

-> Enkelt: Med AvtaleGiro ordner banken din faste gave til oss for deg. Det er enkelt å inngå avtalen, du kan enkelt kontrollere at rett beløp er overført til rett tid på kontoen din, og den er enkel å avslutte.

-> Sikkert: AvtaleGiro er trygt og sikkert. Banken administrerer de faste betalingene under strenge krav.

-> Tidsbesparende: AvtaleGiro er tidsbesparende både for deg som giver og oss som mottaker. Du registrerer deg som fast giver enkelt ved å klikke på linken nederst på denne siden. 

-> Greit å vite: AvtaleGiro er ikke det samme som ”Faste oppdrag over nettbank”. Gavebeløp over nettbank må nemlig registreres manuelt av oss for at giveren skal få skattefradrag. Vi er derfor takknemlig om du vil benytte AvtaleGiro.

-> Skattefradrag: Ditt fødselsnummer må med hvis du ønsker skattefradrag. Firmaer kan også få skattefradrag. Maksimalt skattefritt gavebeløp i kalenderåret er kr.40.000,- (3333,-/mnd), minimum kr. 500,-pr år.

Av sikkerhetshensyn ber banken om at du oppgir en maksimal beløpsgrense pr. trekk, men du vil selvfølgelig bare bli trukket for beløpet du har oppgitt. 
Ved signering blir du spurt om du ønsker å motta varsel fra banken i forkant av betalingen. Normisjon Frosta sparer gebyr hvis du ikke velger å motta slik varsel.

 

Gå til skjema for registrering av fast givertjeneste!